Voor lokale afdelingen

Butterfly Effect is de overkoepelende organisatie van de honderden lokale afdelingen van Butterfly Effect in Nederland. Wij willen iedere lokale afdeling de kans geven om van ons mooie platform gebruik te maken. Wilt u zich als lokale afdeling aanmelden en uw eigen vacatures plaatsen? Dan is dat gemakkelijk te doen via de knop hieronder!

Vind uiteenlopende vrijwilligersOf je nu op zoek bent naar die ene expert, of tientallen vrijwilligers om je event tot een succes te maken. Onze geavanceerde filters zorgen ervoor dat jouw vacature bij de juiste vrijwilligers terecht komt.
Juiste informatie over vrijwilligersHeb je bepaalde informatie van vrijwilligers nodig om te bepalen of ze geschikt zijn voor jouw organisatie? Dat kan. Stel je eigen aanmeldformulier op en vind de perfecte match.
Verbeterde naamsbekendheidSharing is caring. Met een klik op de knop kan iedereen in jouw netwerk je vacature delen op social media en vrienden uitnodigen om mee te gaan.
Bouw je eigen communityNodig je vaste vrijwilligers uit om lid te worden van jouw organisatiepagina. Als je een nieuwe vrijwilliger vindt, kun je deze ook als lid toevoegen. Zo bouw je een hechte community van betrokken vrijwilligers!
Houd je vrijwilligers op de hoogteStuur je vrijwilligers eenvoudig updates met nieuws over jouw organisatise via een ingebouwde nieuwsbrieven tool. Je kunt ook vacatures aanmaken die alleen zichtbaar zijn voor trouwe vrijwilligers - ideaal voor speciale evenementen of activiteiten.
Meer verantwoordelijkheid voor vertrouwde vrijwilligersJe kunt vertrouwde vrijwilligers de mogelijkheid geven om vacatures te plaatsen namens jouw organisatie en zelf evenementen te organiseren. Zo krijg je meer gedaan!

Meld je lokale afdeling aan bij het landelijke Butterfly Effect

Binnen 5 minuten sta jij vermeld op de site en vind jij je vrijwilligers


ยท
Nederlands (Dutch)